Cursos

El Taller està situat al carrer Bismarck nº 6 de Barcelona, a Can Baró, a prop del barri de La Salut. Un carrer tranquil, alçat dins la gran ciutat i a prop del Parc Güell, un paratge ben especial. Uns petits baixos dividits en 2 espais de treball, emmarcats per un gran núvol d’idees, bellesa, voluntat, entrega, dolçor, calidesa, tendresa, colors, pinzells, fang, llana, fusta, pigments, quadres, aquarel·les, papers, textures, esponges, pots, tel·lers, claus, fils, cintes, estris, troncs…

“Un entorn adequat és la clau per nodrir l’ànima i endinsar-se en l’experiència de l’art”

CURSOS REGULARS

INFANTS (4-15 ANYS) dilluns 17.30 a 19h, dimarts 17.15 a 18.45h, dimecres 18h a 19.30h i dijous de 17.15h a 18.45h

Quan els infants entren en la vivència de la pintura, la manualitat i el treball artístic en general, la seva respiració, la seva veu i el seu estat anímic es transformen, per trobar-se a sí mateixos en l’experiència d’una reconstrucció interior.
Els grups estan formats per nens de diferents edats, entre 4 i 12 anys, que des del primer dia aprenen a ser autònoms al taller, respectant un ritme que es treballa com un ritual perquè el nen se senti segur en saber el que succeeix sempre al començar i a l’acabar la classe, entre una feina i una altra. El preparar, recollir, rentar i esbandir, ordenar i endreçar l’espai, formen part de cada sessió igual que l’activitat artística en sí. 
Les cançons, els contes, els poemes, la “taula d’estació” i adequar-ho tot per a cada estació de l’any, entreteixeixen un fi i delicat mantell que embolcalla cada trobada.

“Tot allò que fem per a l’infant, no només ho fem per al moment sinó per a tota la vida”

ADULTS dimarts de 11.30h a 13.00h i dimecres de 18h a 19.30h

En la recerca de la veritat, el jove experimenta, explora, arriba a conclusions per descobrir les lleis que hi ha darrera els fenòmens. La curiositat natural dels infants es transformarà en entusiasme per conèixer i per això l’activitat artística en aquesta etapa de la vida és fonamental com a mitjà per aprendre a estimar l’estudi, el món, els companys, la família. A través de l’art, el sentiment pot donar sortida i ajudar al jove a adaptar-se al món.

“Oferir un entorn de suport perquè cada individu pugui trobar el seu propi camí”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’art en totes les seves manifestacions constitueix una característica essencial que identifica a l’ésser humà, ha permès transmetre la cultura i és bàsic per a la seva supervivència. El sentit artístic aporta ànima a la nostra vida. Permet ser alegre en la seriositat i íntegre en l’alegria. Per mitjà de la raó només comprenem una part del món. Amb la percepció artística, per primera vegada, en fem experiència. Perquè volem ser artistes. Però sorbretot volem ser artistes de la vida.

CURSOS INTENSIUS I ESDEVENIMENTS

INTENSIUS D’ESTIU,SETEMBRE, NADAL I SETMANA SANTA

DURANT LES VACANCES ESCOLARS….AL TALLER COM A CASA…

ESDEVENIMENTS: FESTES D’ANIVERSARI, “ART A MIDA”, MONOGRÀFICS

divendres, dissabte i diumenge, festes infantils, trobades d’amics…

A %d bloguers els agrada això: